Software Engineer voor ons team “Trial and fail fast”


Wij ontwikkelen slimme software, Puur voor de Zorg, die dit gedachtegoed ondersteunt en die de zorgverlener ontlast van de administratieve taken. En dat zijn er nogal wat, die administratieve taken. Zonde van hun tijd natuurlijk. Tijd die veel beter besteed kan worden aan de zorg voor cliënten. 


Als Software Engineer voor ons team Trial & Fail fast ben je onderdeel van een team dat zich richt op het innoveren van de zorg door middel van nieuwe technologieën en concepten. Het team maakt gebruik van design sprints om in een week (of minder) van een vraagstuk of idee naar een gevalideerd klein prototype/concept te komen. Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het uitzoeken en valideren van nieuwe technologie gekoppeld aan een concept dat de zorgverlener ondersteunt bij het leveren van zorg. Je denkt ook actief mee met oplossingen en weet snel technische input te geven om concepten naar een daadwerkelijk prototype om te zetten.


Wil je meer weten over de vacature? Volg dan de link naar onze website.Product Specialist met
ambitie gez
ocht!

Als product specialist ben je expert op het gebied van onze software. Je helpt klanten bij het beantwoorden van hun vragen en weet de vraag achter de vraag te achterhalen. Maar daar blijft het niet bij! Deze input gebruik je namelijk om onze software nog beter te maken.


Jouw doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Super blije klanten, daar gaan we voor!


Op allerlei verschillende manieren ben je bezig om onze software verder te ontwikkelen en zorg je ervoor dat gebruikers Puur zo optimaal mogelijk gebruiken: je bezoekt onze klanten regelmatig zodat je ze goed leert kennen en weet wat hun wensen zijn, je heb een actieve rol in productontwikkeling, je initieert software aanpassingen, lost problemen snel op door te schakelen met onze ontwikkelaars, je deelt kennis met klanten en collega’s en ga zo maar door. Het is nogal variërend, zoals je leest.


Wil je meer weten over de vacature? Volg dan de link naar onze website.


Breng jij onze klanten verder als adviseur?

In deze functie ben je de spin in het web voor wat betreft het gebruik van Puur; onze slimme software voor zorgorganisaties. Je bent het aanspreekpunt voor onze (nieuwe) klanten en zorgt ervoor dat zij optimaal kunnen werken met de software.


Je luistert naar hun ervaringen en wensen en zet dit om in concrete stappen om tot een implementatie of optimalisatie van het product te komen. Om dit te kunnen doen, heb je uiteraard veel verstand van de care: je weet wat het betekent om in de zorg te werken, je begrijpt hoe de processen lopen en je kent relevante wetten en regels. In het bijzonder heb jij veel ervaring in de intramurale zorgverlening. Maar het houdt niet op bij kennis! Je doet niet klakkeloos wat je wordt opgedragen, maar je stelt jezelf en anderen altijd de vraag of iets echt nodig is.


Wil je meer weten over de vacature? Volg dan de link naar onze website.


DevOps EngineerAls DevOps Engineer ben je onderdeel van onze R&D afdeling en haak je aan bij onze huidige scrumteams in zowel Nederland als in het buitenland.


Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van de OTAP-straat, zo beheer je de autorisaties, verbeter je het Continuous Integration en Continuous Deployment proces. Ook het monitoren van resources, trends en het inzichtelijk maken van het verbruik en kosten behoort tot je werkzaamheden waarop je pro-actief moet gaan acteren. Hiervoor werk je nauw samen met onze ontwikkelaars en testspecialisten.


Voor de ontwikkelingen van ons product maken we zoveel mogelijk gebruik van moderne technieken. Onze applicaties zijn web-based en worden gehost in de Microsoft Azure en de Google cloud.


Wil je meer weten over de vacature? Volg dan de link naar onze website.