Word jij onze nieuwe adviseur?

Kom jij ons klantteam versterken?

Hoi! Wij zijn van links naar rechts Chantal, Nicole, Ivo, Linda, Nelleke en Frank. Samen zijn wij klantteam Noord binnen Ecare. Ons team bestaat uit verschillende disciplines; adviseurs, productspecialisten en trainers. Door deze mix aan kennis en de nauwe afstemming binnen één en hetzelfde team, kunnen we altijd de best mogelijke ondersteuning bieden bij onze klanten.

Wij hebben maximaal 25 klanten onder onze hoede, zodat het mogelijk blijft om ze ook echt goed te leren kennen en met elkaar te blijven praten over wat precies nodig is, waar dat moet gebeuren en hoe we dat samen met onze klanten kunnen gaan aanpakken. Deze persoonlijke relatie vinden wij ontzettend belangrijk.


We zijn nog op zoek naar een nieuwe adviseur als versterking voor ons leuke team!


In de functie als adviseur ben je de spin in het web voor wat betreft het gebruik van Puur; onze slimme software voor zorgorganisaties. Je bent het aanspreekpunt voor onze (nieuwe) klanten en begeleidt nieuwe gebruikers van onze software tijdens de implementatie. Je luistert naar hun ervaringen en wensen en zet dit om in concrete stappen om tot een implementatie of optimalisatie van het product te komen.

Om dit te kunnen doen, heb je uiteraard veel verstand van de care. Vanuit jouw praktische kennis herken jij de uitdagingen waar de gebruikers dagelijks mee geconfronteerd worden, je begrijpt hoe de processen lopen en je kent relevante wetten en regels.


Maar het houdt niet op bij kennis! Je doet niet klakkeloos wat je wordt opgedragen, maar je stelt jezelf en anderen altijd de vraag of iets echt nodig is.


Wij vinden het heel belangrijk dat je in ons team past en dat je je prettig voelt binnen onze informele bedrijfscultuur. Wij zoeken een positivist, iemand die geen moeite heeft met het verwerken van vele verschillende vormen van informatie.

Multi-tasken en klantgerichtheid zijn woorden die goed bij je passen. Daarnaast heb je de volgende persoonskenmerken:


  • Je hebt min. 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of een ICT gerelateerde functie binnen de zorgsector
  • Heb je ervaring in de consultancy, dan is dat een pré.
  • Je bent in staat om snel vertaalslagen te maken
  • Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift
  • Je bent creatief en onderzoekend
  • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht
  • Je hebt goede kennis van het care segment en van de ontwikkeling van ECD’s in deze markt
  • Je hebt kennis van (ICT) standaarden en richtlijnen in de zorg
  • Je kent de privacywetgeving en veiligheidsnormen in de zorgsector
  • Je bent bekend met de financieringsstromen in de care (Wmo, Wlz, Zvw etc).


Als “harde eis’’ vragen we om een kandidaat met een afgeronde HBO of WO opleiding.


Als medewerker binnen ons team ben je gegarandeerd van een afwisselende en uitdagende baan met een marktconform salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Bij Ecare krijgen individuele capaciteiten en ideeën volop ruimte om zich te ontwikkelen en zien we graag dat je zelf stappen maakt. Er is bij ons veel persoonlijke aandacht en een prettige informele werksfeer.


Solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar: teamnoord@ecare.nl

Je hoort snel van ons!

“We zijn regelmatig bij klanten te vinden om hen ter plekke te helpen, of om gewoon even een praatje te maken. Ik vind het fijn om de mensen echt te kennen. Daardoor begrijp je elkaar beter en werkt het lekker samen. Dat vind ik echt heel leuk!"